over pvo

WAT WIJ DOEN

PVO Interieur is al jaren een begrip op het gebied van Projecten, Ontwerp, Inrichting en Advies voor zowel kleine als grote kantoren, woon/werkomgevingen en openbare ruimtes.

U bent daarbij voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Hoe ziet uw organisatie eruit? Wie werken er? Past het interieur bij uw bedrijfsidentiteit en –activiteiten? PVO Interieur denkt graag met u mee. Van eerste ontwerp tot uitvoering in de kleinste details. Van kantoorinrichting, wanden en vloerbedekking tot verlichting en accessoires. Wij ontzorgen uw project van begin tot eind en adviseren u graag en goed, met verstand van zaken en liefde voor het vak. Bij het advies houden wij uiteraard rekening met functionaliteit, duurzaamheid, ergonomie en geldende wetgeving.

PVO Interieur biedt een compleet assortiment van gerenommeerde merken. Wij kopen scherp in en daar profiteert u van. PVO Interieur gaat creatief en vakkundig om met uw inrichtingsvraag en biedt u altijd een professionele en adequate oplossing binnen uw planning en budget.

WAAR WIJ IN GELOVEN

Een juiste balans tussen uw organisatie, bedrijfsactiviteiten, werkomgeving en (her)inrichting. Daar geloven wij in. In geweldige ideeën en concepten die naadloos aansluiten bij uw ambities en de behoeften van uw medewerkers. Vaak is Het Nieuwe Werken toepasbaar, soms ook niet. Uw kantoorinrichting is geen doel op zich, maar een (hulp)middel. Om uitdrukking te geven waar u voor staat en wie u bent. Maar vooral om uw medewerkers een fijne, comfortabele én mooie werkomgeving te bieden die voldoet aan de normen en eisen van deze tijd. Uw medewerkers zullen zich thuis voelen, gemotiveerd zijn en trots zijn op hun werkplek en bedrijf.

Voor PVO Interieur is maatschappelijk verantwoord ondernemen een vanzelfsprekendheid. Vanuit het besef dat onze ‘footprint’ minimaal moet zijn, werken wij met leveranciers en fabrikanten die dit credo ook hoog in het vaandel hebben. Vrijwel alle producten worden gefabriceerd met respect voor mens, dier en milieu én zijn duurzaam doordat zij vanwege hun hoge kwaliteit en prachtig design tijdloos zijn en tientallen jaren worden gebruikt en gewaardeerd.

Wij werken niet alleen samen met milieubewuste derden/partijen, we zijn ook actief als sponsor en donateur van verschillende goede doelen zoals Cordaid, Kika en de Nederlandse Hartstichting. Aan de IMC Weekendschool, een school voor aanvullend onderwijs voor jongeren tussen 10 en 14 jaar uit achterstandswijken, hebben wij meubilair geschonken.

We participeren in Stichting Kantoormeubelrecycling, een initiatief van meerdere projectinrichters, producenten en ontwerpers die overtuigd zijn van het belang van een duurzame samenleving, die zorgt voor het recyclen van meubelen, het correct afvoeren en demonteren van meubelen.
Onze website wordt gehost door Greenhost, Nederlandse pionier op het gebied van groene hosting, en PVO Interieur is gevestigd in een duurzaam kantoorgebouw: een gerenoveerde monumentale kerk.

WIE WIJ ZIJN

Het team van PVO Interieur bestaat uit zeer bevlogen professionals. Allen met vele jaren ervaring in het vak. Van (her)huisvesting tot inrichting van werkomgevingen.

Om goed in te spelen op de snel veranderende manieren van werken en de kosten beheersbaar te houden, maken wij tevens gebruik van een zorgvuldig opgebouwd netwerk. Daardoor hebben we altijd de juiste specialisten en actuele kennis in huis en kunnen we u de gewenste kwaliteit bieden.

Kijk bij projecten naar werk dat wij hebben gedaan, voor inspiratie en ideeën.

MEER OVER ONS

Over pvo

Meer informatie? Bel 035-622 08 30 of laat uw gegevens hier achter. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.